WordPress kitchen

Конференция сайт события http://wordpress-kitchen.com.ua/

Добавить в календарь:
Поделиться:
 • Pingbull er et digitalt reklamebyrå som arbeider med strategi, teknologi og kreativitet.

  Siden starten i 2009, da Jo, Henning, Kjell og Lars Magnus slo hodene sine sammen på et loft i Pløens gate i Oslo, har Pingbull vokst seg betraktelig større. I dag teller vi 50 ansatte, fordelt på tre kontorer i Oslo, Stockholm og Kiev, med en svært variert kundeportefølje.

  Vi tror det er noen avgjørende faktorer som gjør at vi har kommet dit vi har i dag:

  • Vi er et lite, ubyråkratisk miljø hvor du kan være trygg på at den du snakker med har “hands-on” kompetanse innen sitt fagfelt

  • Vi bygger løsningene våre på plattformer med åpen kildekode, noe som gir løsningene høy utviklingstakt, men ingen uønsket leverandørbinding

  • Vi representerer det beste fra både det strategiske, tekniske og det kreative fagområdet

  Vår rolle i prosjekter kan variere, men normalt er vi tidlig involvert, gjerne allerede i strategifasen. Deretter går vi gjerne igjennom planlegging, skissing, prototyping, produksjon og opplæring. Vi opererer både som en totalleverandør av tjenester for noen kunder, mens for andre kan vi være ett av flere spisskompetente miljøer.

  Strategi:

  - Pingbull fasiliterer strategiprosesser  for salg og markedsføring med spesiell fokus på digitale flater og konvertering til kjøp. Vi har utviklet et metodeverk vi kaller “kundereisen” hvor vi jobber med modeller  og workshops  for å legge grunnlaget for gode merkevarestrategier og digitale løsninger i alle faser av produktets livsløp.

  Kreativitet:

  - Utvikling av kreative konsepter basert på strategiske prosesser. Valg av design og tonalitet som ivaretar merkevaren og sikrer et enhetlig uttrykk i alle kanaler og i alle deler av markedsføringen.

  Nettsted:

  - Alt fra enkle, malbaserte nettsteder til komplekse løsninger som e-handelsplattformer, portalløsninger og intranett. Leveres primært på WordPress, Magento og Drupal. For skreddersøm og utviklingsoppgaver benytter vi normalt utviklingsrammeverket Zend. Pingbull har levert en rekke utviklingsprosjekter og har gjort integrasjoner mot de fleste ERP systemer som Microsoft, Visma, Mamut, SAP, Oracle, Apsis, SuperOffice med fler.

  E-dialog:

  - Nyhetsbrev, kundeklubber og dialogprogrammer.  Bruk av kundedata for målrettet 1:1-kommunikasjon.

  Mobil og iPad:

  - Mobiloptimalisert design og utvikling. Både tilpasning av eksisterende nettsted og enkeltstående web-applikasjoner. Native apps for Android, iPhone og Windows.

  Nettbutikk

  - Design og utvikling av nettbutikker med betalingsløsning og integrasjoner mot ERP- og CRM-system. Vi bygger normalt nettbutikker på Magento E-commerce som er en av verdens største nettbutikkløsninger med åpen kildekode. Magento eies av E-Bay. Vi kombinerer også WordPress og Magento for å sette opp fleksible e-handelsløsninger med svært gode redaksjonelle muligheter. Kontakt oss for demo.

  Utvikling og integrasjon

  - Utvikling og drift av nettbaserte løsninger primært på utviklingsrammeverk med åpen kildekode som Zend, Drupal, Java, Codeignator, RubyOnRails, C, Android SDK etc. All utvikling skjer i eget utviklingsmiljø med dokumentasjon. Pingbull har lang erfaring med ulike integrasjoner mellom webbaserte løsninger som ERP, CRM, nettsteder, nettbutikker etc. Pingbull har integrert mot de fleste større ERP systemene i Norden.

  Drift

  - Pingbull drifter og monitorerer selv alle servere og løsninger basert på infrastrukturen til Amazon Web Services og kan derfor levere høy ytelse på tjenester i hele verden til en svært kostnadseffektiv modell. SLA  og 24/7  ”Crises Recovery Team” med  systemspesialister for foretningskritiske nettsteder og løsninger.

  - Pingbull ble i 2012 offisiell AWS Technology Partner innen drift, utvikling og rådgivning.

  Ta en titt på kompetanseområdene våre om du lurer på noe mer.

  Eller så kan du jo titte på noen arbeider i portfolioen?

Забыли пароль? Регистрация